FR   |   EN

Lokaal water...
milieuvriendelijk en duurzaam

 

Omdat je kwaliteitswater alleen kunt winnen in ongerepte natuur draagt Eau de Genval zorg voor zijn streek. De productiesite ligt in Genval, in het hart van de Brabantse Ardennen. Middenin de ongeschonden natuur, tussen honderdjarige bossen en natuurlijke meren, wordt water gewonnen dat ongewoon zuiver is.

 

Dit lokale, Belgische product wordt in het land zelf gebotteld, waardoor de CO2-uitstoot door transport aanzienlijk lager ligt. Ook het grote formaat en de innovatieve verpakking betekenen minder afval voor onze planeet.

 

Op productieniveau stellen we alles in het werk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We gebruiken niet alleen groene energie en recycleerbare materialen, maar installeerden ook zonnepanelen op het dak van de bottelarij in Genval.

 

De innovatieve XL-verpakking is speciaal bedacht om minder afval voort te brengen. Als de doos leeg is, haal je de zak er in een wip uit om plastic en karton te sorteren.

 

Lokale en familiale
economie

 

Kies je als consument voor Eau de Genval, dan maak je een duurzame keuze. Het water wordt gebotteld en op de markt gebracht door Finest Globe Service, een familiale kmo met oog voor mensen. Zo'n vijftig werknemers zijn elke dag in de weer voor dit kwaliteitsproduct.

Professionele knowhow
bij jou thuis

 

De verdeler van Eau de Genval is Finest Globe Service, een dochterbedrijf van de John Martin-groep die al meer dan honderd jaar in België gevestigd is.

 

Finest Globe Service verdeelt sinds 15 jaar water aan bedrijven en is dé specialist in waterfonteinen voor op kantoor! Het bedrijf levert zijn producten aan meer dan 2.000 klanten in België. Dagelijks drinken zo'n 100.000 mensen zijn water.

 

Op basis van deze knowhow bedacht het bedrijf een innovatief, origineel en uniek product voor de markt.