FR   |   EN

Je eigen bron thuis

 

De bag-in-box is een handig alternatief voor volumineuze, vervuilende plasticflessen! Dankzij deze innovatieve verpakking borrelt er bij jou thuis zuiver water op! De 5-literdoos kun je makkelijk vervoeren, opbergen, openen en gebruiken... en het hermetische kraantje beschermt de waterkwaliteit.

 

 

Zacht water
voor het hele gezin

 

Eau de Genval is ultrazuiver. Dit unieke water is 100 % natuurlijk en ondergaat geen enkele chemische behandeling. Zo zuiver en fris alsof je het uit de bron zelf drinkt.

 

Licht en lekker, met een natuurlijk zachte smaak die groot én klein bekoort. Met Eau de Genval heb je een gezellig tappunt in huis, perfect voor party's, barbecues, verjaardagsfeestjes en een leuke avond met vrienden!

 

 

Zuiver, natuurlijk water van Belgische herkomst

 

Eau de Genval wordt gewonnen in het hart van Waals-Brabant en staat bekend om zijn zeldzame zuiverheid. Dit natuurgetrouwe water is ideaal voor het hele gezin!

 

Omdat Eau de Genval mineraalarm is, maar rijk aan oligo-elementen en minerale zouten past dit water perfect bij jouw gezin.

 

Bovendien bevat het helemaal geen nitriet en nitraat, een unieke eigenschap op de markt!

Aan dit ultrazuivere water dankt Genval les Bains al decennialang zijn reputatie. Het weldadige water wordt gebruikt voor thermale behandelingen en kuren.

 

Aan de oevers van het mooie meer van Genval verwelkomt Martin’s Château du Lac kuurgasten om te genieten van alle weldaden van Genvals water.

 

Voortaan kun je ook thuis genieten van deze weldadige zuiverheid, want Eau de Genval is te koop in een origineel formaat van 5 liter.